首頁 » 新聞 » 發布 » Supreme X Louis Vuitton 地表最強Crossover誕生
標籤:, , ,

Supreme X Louis Vuitton 地表最強Crossover誕生

 

萬眾期待無敵crossover Supreme X Louis Vuitton 2017年秋冬系列。

早前LV於巴黎時週發佈2017年秋冬系列, 展示出與  Supreme 合作的時裝系列。

其實 Supreme 同 LV 合作並唔係無跡可尋,supreme 創辦人 James Jebbia 於LV 2017年度春夏系列時裝週表演中被發現坐在前排,隨即合作的傳聞開始在網絡中散播。

直到今日我哋終於可以目睹時裝界與街頭品牌兩大巨頭合作嘅最高傑作。

兩個範疇嘅愛好者一定唔可以錯過,這個秋冬系列將會於今年7月17號陸續推出。

 

原文鏈接:Supreme X Louis Vuitton 地表最強Crossover誕生,轉載請註明來源!