首頁 » 旅遊 » 京都人氣 Souffle Pancake 店 Fleur

京都人氣 Souffle Pancake 店 Fleur

 

 

Fleur – Souffle pancake

京都站附近步行大約 7min 。
如果要等位的話,佢門口會有個牌叫你寫低你個名,人數同圈你係食 PANCAKE 定係鹹食。
兩個勸晒都 OK。


招牌 souffle pancake,有多款口味揀。
Pancake 口感輕身軟滑比其他我所試過既 souffle pancake 冇咁容易塌落黎。
鍾意 pancake 既朋友一定唔可以錯過呢度。

Fleur 的鹹食亦做得很出色,呢個蛋包飯比得上蛋包飯專門店。

黎過幾次我都一定會叫依個炸雞沙律,D雞炸到外脆內嫩又多汁,配搭麻醬沙律菜簡直冇得輸。

京都站附近步行大約 7min。
地址: Japan 〒600-8173 Kyoto Prefecture, Kyoto, Shimogyō-ku, Higashishiokōjichō 下京区不明門通七条下ル東塩小路町 736

原文鏈接:京都人氣 Souffle Pancake 店 Fleur,轉載請註明來源!